5-ös MODUL: Regresszió, Reinkarnáció

tf reink

„Tegyen utazást előző életeiben”. Az alábbi módok attitűdjei bizonyára felismerhetők pl. a REIKI, az AROLÓ, a TIFÁR, a PSZI SEBÉSZET, az AGYKONTROLL és egyéb módokban egyaránt.

- az elme „tisztítása”, pszichocleaning

- transzgenerációs személyes konfliktusok oldásának egyik lehetséges módja

- személyes problémák felderítésének egyik lehetséges módja, akár egyik lehetséges oldása a regressziós hipnózis és a reinkarnáció jelentésének megismerésével

- regresszió, elemzés

- reinkarnáció, elemzés

- lélektisztítás

- elfeledett gyerekkori sérelmek emlék előhívásának egyik lehetséges módja, akár egyik lehetséges oldása

- a sérelmes múlt lezárásának egyik lehetséges módja

- a pozitív jövőkép megformálásának egyik lehetséges módja

- a karma, mint felismerni érdemes „hozott kötelezettség”
 


 

A két napos tanfolyam részvételi díja 50.000 Ft


A tanfolyamok időpontjai és helyszínei:

2016.május.14-15, szombat-vasárnap. 1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-100.(AKCIÓ 115.000Ft helyett - 50.000Ft) MEGTELT!

2018.szeptember.8-9, szombat-vasártnap Budapest Még 22 hely

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere

A tanfolyamainkra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

Tisztelt látogató! A honlap teljes tartalmának megismerése javasolt, ugyanakkor és mielőtt rátérne, tájékoztatjuk a képzésre és vagy a hipnózis valamely módját igénybe venni kívánó érdeklődőt, a hipnózis vagy hipnoterápia képzés önmagában nem került besorolásra szakképesítésként, ennek okán nem igényel és így a felkínált képzéseink nem adnak OKJ szerinti vagy felsőfokú, sem ráépülő egészségügyi szakképzettséget. Ugyanakkor a megszerzett ismereteket tanúsítványban igazoljuk. Mindezekből következik, hogy a hipnózis vagy hipnoterápia önmagában szolgáltatva nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Ennek jelentősége abban van, hogy nem kínáljuk fel a képzést szakképzettséget adó képzésként, így a képzésen sikeresen résztvevő későbbi lehetséges szolgáltató, nem kínálhatja fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymód. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan lehetséges szolgáltatni még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni. Fontos információ, hogy a képzésre történő jelentkezés és vagy a szolgáltatásra érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét.