8-as MODUL: Magnetizmus/ Mesmerizmus

tf magnetiA modern hipnoterápia rendkívül hatékony módszerei, mint szakirodalommal alátámasztott elméleti ismeretei a képzésnek. Az alábbi módok attitűdjei bizonyára felismerhetők pl. a REIKI, az AROLÓ, a TIFÁR, a PSZI SEBÉSZET, az AGYKONTROLL és egyéb módokban egyaránt.

A magnetizmus a hipnózis legősibb és egyik legerőteljesebb formája, melynek gyökerei az ókori Egyiptomig nyúlnak vissza. Nonverbális módszerekkel dolgozik és széles körben használható. Franz Anton Mesmer tette ismerté az 1700-as évek második felében, utána ezek a módszerek közel kétszáz évig (többnyire) ismeretlenségben "várták", hogy újra felfedezzék és hasznosítsák őket.

Esetenként 2-3 másodperc alatt is megszüntethetők fájdalmak bizonyos magnetikus technikákkal és a modern hipnózis technikáknál gyorsabban, érthetők el egészen mély, szomnambulikus, mélyalvás-szerű állapotok. A problémák megoldásának, a személyiségfejlesztésnek, változtatásnak egy rendkívül mély módja a magnetizmus, mivel a tudatalattinál is mélyebben, az elme állati részére hat, szavak nélkül.

MI A MESZMERIZMUS?

Egy önfejlesztő rendszer/technika elsősorban, de ugyanakkor egy, az élet minden terén alkalmazható, a pozitív változás lehetőségét kínáló technika, ugyanakkor az üzleti életben és a másokkal való hatékonyabb kommunikálást is elősegítheti. Mindhárom összetevőjével a meszmerizmusnak - magnetizmus, bűvölés/igézés es a quantum jelenlét - más személyekre alkalmazása esetén a hatás a tudatos és tudatalatti ész mögött történik, úgy mondd az Uati szinten, ahol csak az ösztönök vannak jelen és az életfenntartáshoz szükséges funkciók. A lehetséges pozitív változás belülről a tudatalatti és a tudatos ész felé történik. Ilyen esetben az „állati” szinten egy természetes egyensúly jöhet létre még akkor is, ha az alany nem tudatosítja a pillanatban a változásokat, de utólag a test, a fizikai rész felől, a sejtek felől indul a változás a psziché felé.

Mint módszer, kb. 4 - 5000 éves, még az egyiptomiak idejéből, az alvás templomokból (sleep temple ), ott már foglalkoztak vele - passzokkal, „érintéses gyógyítással” – és általában rövid időn belül a személy egy szomnambulisztikus állapotba kerülve, vagy mélyalváshoz hasonló állapotba, innen az alvó templomok elnevezés - azután amikor az alany magához tért, legtöbb esetben csökkentek, olykor megszűntek a problémái. Ilyen eseményeket a biblia is említ, miszerint egyik másik apostol, hangokat hallott (Lehetséges a saját intuíciója) aki azt mondta tedd rá a kezed az emberre, és az ember mintha instant elájult volna (ma tudjuk, hogy olyasmi, mint az instant indukció) , egy szomnambulisztikus vagy mélyalvás állapotba kerülve, bekövetkezett az állapotjavulás néhány hozza irányított szó hatására.

Összetevő elemei:


Magnetizmus, Bűvolés és a Quantum jelenlét. 
A magnetizmus a meszmerizmus energetikai része, mármint passzokkal (úgy néz ki, mintha távolról simogatnánk az alanyt, vagy mint a csikungban, feszítenénk az auráját, néha), érintésekkel közvetít magnetizmust, életenergiát az operátor az alany felé. Minden embernek meg van a magnetizmusa, és többé kevésbe tudatosan vagy nem minden nap használjuk. Ugyanúgy, mint a fizikában a dörzsölés meleget, mármint energiát fejleszt, az emberi szervezetben az izom összehúzódás, izom kontraktálás és ernyesztés magnetikus és elektromos energiát fejleszt. A légzéssel, különböző légzéstechnikákkal tudjuk ezt fokozni is tudva, hogy a légzés a „belső világ felé nyíló ajtó” kulcsa. Egyik titka a hatékony magnetikus módnak, hogy passzok közben az egész test izomzatát megfeszítjük maximumra, amíg a végtagok kezdenek remegni. A magnetizmusban létezik mint az energoterápiában a felfogás/elmélet, hogy egyik kéz/tenyér magnetikus energiát termel a másik meg elektromos energiát, da szándékkal ezeket is meg lehet változtatni, a polaritásokat. A problémás testrészen, szerven dolgozva használhatjuk nyugodtan a tenyerek polaritását, a tenyereket a problémás testrész két oldalára téve. Napi gyakorlatokkal lehet a test magnetikus mezejét növelni, a saját személyes magnetizmust is.

Előbb gyakoroljuk, utólag elmagyarázom.

„Bűvölés” - az a tudomány, ami megjelent az ókori mitológiában is - ott Meduza tekintetével, kővé dermesztette a szemébe néző személyeket. Mi is történik valójában? A látás központja az agyban izgatott állapotba kerül es a környező agyközpontokat is magával ragadja, le blokkolja. Abban a pillanatban, amikor egy alanya anélkül, hogy a tekintetét elmozdítaná, az operátor szemébe néz, az agy kritikus faktorja a tudatos agy kikapcsol, mint hipnózisban a szomnambulisztikus állapot, de sokkal hamarabb elérhető például a teljes katalepszia, teljes test merevség, vagy amnézia. Ha magnetizmussal van társítva hatása még gyorsabb és hatékonyabb. Egy „elbűvölt” személlyel dogozhatunk ugyan úgy, mint hipnózis közben, verbális szuggesztiókkal, vagy szó nélkül, szándék transzferrel, vagy non-verbális szuggesztiókkal.A quantum jelenlét, ahogy más helyeken kifejezik, az itt és most. Mi is valójában? Ugyanakkor itt legyél tudatban, testben a pillanatban. Az alannyal ez olyan mintha egy páros táncot járnánk, rövid időn belül megerezni az alany realitását, az összecsatolódáskor, mintha egyes ugyanaz a személy lenne az operátor es az alany, majd a következő lépésben, az operátor ki tud alakítani egy érzést, egy állapotot a saját tudatában, a saját testében, amit át akar juttatni az alany testébe és tudatába. Mi is történik, amikor az operátor bármit is változtat magában, mivel meg van az összecsatolódás, mintha egy lenne az alannyal, mintha az alany változtatna a saját tudatában és testében valamit.
Mintha az operátor az alany lenne.

 

A képzésen ismerje meg a meszmerizmus módozatait:

- Magnetikus passzok

- Magnetikus jelenség

- A magnetikus siker titka

- Szimbolizmus a magnetizmusban

- Raport, vagy konnektálódás az alannyal

- Campanelli technika

- Víz magnetizálás

- Non verbális magnetikus hipnózis

- Telepatikus gyakorlat

- Távmagnetizmus

- Bűvölés-igézés

- Dipisa technika

- Cigány-hipnózis

- Bemutató bűvöléssel, magnetizmussal

- Mesmerizmus folyamat diagrammja

 

 


A két napos tanfolyam részvételi díja, hívj!


A tanfolyamok időpontjai és helyszínei:

2016.április.16-17, szombat-vasárnap. 1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-100. MEGTELT!

2017.szeptember.15-16-17, péntek-szombat-vasárnap. Budapest. MEGTELT!  50/50

2017.szeptember.22-23-24, péntek-szombat-vasárnap. Budapest. MEGTELT!

2018.február.24-25, szombat-vasárnap. Budapest. Még 2 hely

 

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere

A tanfolyamainkra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

Tisztelt látogató! A honlap teljes tartalmának megismerése javasolt, ugyanakkor és mielőtt rátérne, tájékoztatjuk a képzésre és vagy a hipnózis valamely módját igénybe venni kívánó érdeklődőt, a hipnózis vagy hipnoterápia képzés önmagában nem került besorolásra szakképesítésként, ennek okán nem igényel és így a felkínált képzéseink nem adnak OKJ szerinti vagy felsőfokú, sem ráépülő egészségügyi szakképzettséget. Ugyanakkor a megszerzett ismereteket tanúsítványban igazoljuk. Mindezekből következik, hogy a hipnózis vagy hipnoterápia önmagában szolgáltatva nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Ennek jelentősége abban van, hogy nem kínáljuk fel a képzést szakképzettséget adó képzésként, így a képzésen sikeresen résztvevő későbbi lehetséges szolgáltató, nem kínálhatja fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymód. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan lehetséges szolgáltatni még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni. Fontos információ, hogy a képzésre történő jelentkezés és vagy a szolgáltatásra érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét.