11-es MODUL: No limit! Hipnózis a TANULÁSBAN és a SPORTBAN

rudugras3Az egyetlen "dopping" amit nem szankcionálnak! Amikor már csak az a bizonyos plusz hiányzik, hogy a csúcson légy. De mi is az?! Hát, a test és az elme teljes összhangja. Test és lélek. A test és a tudatalatti szinkronba hozása ahhoz, hogy a teljesítmény még eredményesebb legyen mind a tanulásban, mind a sportban.

 

Nagyon sokszor előfordul, hogy az erő meg van de "nincs ott fejben" a sportoló vagy a tanulni vágyó. Ma már bevett szokás az európai sztár futball csapatoknál és más sportágakban is, hogy mentális tréningeket tartanak sportolóiknak, felhasználva a tudat alatti erejét csapatuk, sportolójuk teljesítésének növelésére.

A "No limit" hipnózis a tanulásban és a sportban, képzési kereten belül számos technikát tanítunk meg, amivel a szellemi és a sport teljesítményeket meg lehet növelni. Mind a csapat sportoknál, mind egyéni sportágaknál egyaránt hatékony módszer tud lenni. Akár csoportos hipnózis, akár személyre, szabott formában is alkalmazható. A legális "dopping" ami a tudatalatti segítségével a felszínre hozható.

- A verseny miatti stressz oldására

- A ,,csőlátás" elhárítására

- Koncentráció növelésére

- Számos technika a tanulás megkönnyítésére

- Teljesítmény növelésre

- Célok kitűzésének fókuszálásra

- Resource

- Transztechnikák

- Direkt és indirekt technikák elsajátítása szerint

- Ideomotorikus jelek

- Exploráció hipnózisban

- Somnambulismus

 

 


A két napos tanfolyam részvételi díja 50.000 Ft


A tanfolyamok időpontjai és helyszínei:

2016.szeptember.17-18, szombat-vasárnap. Budapest (AKCIÓ 115.000Ft helyett - 50.000Ft) MEGTELT!

2018.október.13-14, szombat-vasárnap. Budapest Még 14 hely

- A verseny miatti stressz oldására

- A ,,csőlátás" elhárítására

- Koncentráció növelésére

- Számos technika a tanulás megkönnyítésére

- Teljesítmény növelésre

- Célok kitűzésének fókuszálásra

- Resource

- Transztechnikák

- Direkt és indirekt technikák elsajátítása szerint

- Ideomotorikus jelek

- Exploráció hipnózisban

- Somnambulismus

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere

A tanfolyamainkra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

Tisztelt látogató! A honlap teljes tartalmának megismerése javasolt, ugyanakkor és mielőtt rátérne, tájékoztatjuk a képzésre és vagy a hipnózis valamely módját igénybe venni kívánó érdeklődőt, a hipnózis vagy hipnoterápia képzés önmagában nem került besorolásra szakképesítésként, ennek okán nem igényel és így a felkínált képzéseink nem adnak OKJ szerinti vagy felsőfokú, sem ráépülő egészségügyi szakképzettséget. Ugyanakkor a megszerzett ismereteket tanúsítványban igazoljuk. Mindezekből következik, hogy a hipnózis vagy hipnoterápia önmagában szolgáltatva nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Ennek jelentősége abban van, hogy nem kínáljuk fel a képzést szakképzettséget adó képzésként, így a képzésen sikeresen résztvevő későbbi lehetséges szolgáltató, nem kínálhatja fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymód. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan lehetséges szolgáltatni még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni. Fontos információ, hogy a képzésre történő jelentkezés és vagy a szolgáltatásra érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét.