Czonev József

DSC06420 2 1Czonev József 1991-es autóbalesete óta foglalkozik a hipnózissal. Ugyanis az ütközés akkora volt, hogy nem emlékezett a történtekre. Azt rebesgették, igaz megerősíteni akkor még senki nem tudta kishazánkban, hogy van egy módszer, amivel olyan dolgokat is elő lehet hozni, a tudatalattiból amire az ember nem emlékszik, bár átélte. Sőt, rengeteg más hasznos és ma már tudjuk, hogy életbevágóan fontos dolgokra is lehet használni. Ez volt a HIPNÓZIS. Akkoriban Magyarországon még gyerekcipőben járt minden HIPNÓZISSAL kapcsolatos kutatás. Sem könyvekben, sem más fórumokon nem lehetett a HIPNÓZISSAL találkozni. Kutatásai során eleinte kíváncsisága kielégítése végett kezdett külföldről beszerzett könyvekből, publikálásokból, információkat, tudást szerezni. Később döbbent rá arra, hogy időközben mekkora ajándékot kapott az élettől, mert a sok tanulás meghozta az eredményt. Teljesen megváltozott élete. Rájött arra, hogy nem csak saját magán tud a megszerzett tudással segíteni, hanem más embereken is.

 

Azóta elkötelezett híve annak, hogy minden emberhez eljusson a HIPNÓZIS általa ismert módjai annak érdekében, hogy ki, ki megtalálja számítását akár a képzésben, akár a szolgáltatásban.

Számos világhírű, elismert HIPNOTIZŐRTŐL sajátította el tudását.

Többek közt: Scott Lewis, Gil Boyne, Dr. John Butler, Anny Slegten, Larry és Cheryl Elman.

A MAGNETIZMUST a méltón világhírű Dr. Marco Paret-től és a jávai MAGNETIZMUS mesterétől Dodie Magis-tól tanulta. Az I.M.M.A. (Internetional Mesmerism & Magnetism Associations) tagja. Náluk szerez oklevelet tanulmányairól.

Beiratkozott és elvégzett számos HIPNÓZIS tanfolyamot, továbbképzéseket. Többek között Dr. Marton Victortól és Marton Hildegárdtól tanult klinikai HIPNOTERÁPIÁT. Professzionális, MESTER-HIPNOTERAPEUTA végzettséget szerzett.

A WAH (World Academy of Hypnosis) oktatási központ oktatója. Teljes jogú tagja az NGH (National Guild of Hypnotist) világszervezetnek. Tagja a KHE-nek (Komplementer Hipnózis Egyesület).

 

 I.M.M.A. ollevl

 NGH plasztik krtya

oklevel

show hipno oklevel

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere

A tanfolyamainkra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

Tisztelt látogató! A honlap teljes tartalmának megismerése javasolt, ugyanakkor és mielőtt rátérne, tájékoztatjuk a képzésre és vagy a hipnózis valamely módját igénybe venni kívánó érdeklődőt, a hipnózis vagy hipnoterápia képzés önmagában nem került besorolásra szakképesítésként, ennek okán nem igényel és így a felkínált képzéseink nem adnak OKJ szerinti vagy felsőfokú, sem ráépülő egészségügyi szakképzettséget. Ugyanakkor a megszerzett ismereteket tanúsítványban igazoljuk. Mindezekből következik, hogy a hipnózis vagy hipnoterápia önmagában szolgáltatva nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Ennek jelentősége abban van, hogy nem kínáljuk fel a képzést szakképzettséget adó képzésként, így a képzésen sikeresen résztvevő későbbi lehetséges szolgáltató, nem kínálhatja fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymód. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan lehetséges szolgáltatni még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni. Fontos információ, hogy a képzésre történő jelentkezés és vagy a szolgáltatásra érdeklődés alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja, nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét.